utorok 5. júna 2012

Po prvej tretine

Neviem to vydržať a idem sa pochváliť ☺
Háčkujem už dva týždne pléd,  na ohriatie počas chladných jesenných večerov ... a len tak v kútiku duše dúfam, že už som za tou pomyselnou jednou tretinou. Ale aj tak to asi na chvíľku odložím , aby som po čase háčkovala s rovnakou chuťou, ako doteraz... Veď to poznáte.
No ale do jesene musí byť určite hotový, nech na tej teraske nezmrznem ☺


Tieto "african flowers" som prvýkrát videla u Katrošky a po chvíľke googlovania som našla aj fotopostup pre všetky háčik milujúce šikovnice.
Pozývam Vás na prechádzku mojou háčkovanou lúkou ... a nezabudnite si zobrať háčik ...







                                                                                 Marta

6 komentárov:

  1. Vôbec nechápem ako si to tak rýchlo stihla.....je to už teraz nádhernééé, fakt sa mi veľmi páči. Až teraz som si spomenula pri mojom terajšom zaneprázdnení, že si spomínala nejaký pléd. Dávam Ti 100bodov, fantastické farby, máš veľký vkus. pozdravujem Ťa a prajem krásnu nedeľu. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No na ten pléd jasne že sa budem chodiť kukať často :-))) som tu zas.
    Dokonca teraz som si všimla že tu máš aj fotopostup. Si šikovná že si si ho vyhľadala, ja som to skúšala podľa fotky a vidím že mne chýba jeden rad posledný, ktorý sa opakuje. Keby som aj ja dala posledný rad na všetke šesťuholníky rovnakú farbu, tak by moje nemuselo byť také cukríkové, ako som písala. No čo už keď to už mám zháčkované :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moja za také chvály ... ale ani si ich nezaslúžim, na rozdiel od Teba nemakám v záhradke, nezaváram a nesuším ao Ty ... popri tom som mala už mať viac ...
      Ja som na webe videla, že keď mali ten posledný riadok uháčkovaný farebne, zháčkovávali ďalším rovnakým riadkom dlhých stĺpikov v jednotnej farbe ... tak ak Ti ostali nejaké šesťuholníky, vyskúšaj :)

      Odstrániť
  3. Jej to je teda nadhera!Krasny cely blog!Budem chodit nakukovat,prajem krasny večer Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jů, tak to bude suprový pléd ;)

    OdpovedaťOdstrániť