sobota 13. apríla 2013

2 x Independence Trail I.

Po marcovej chorobe som mala taký šicí absťák, že som plná elánu rozstrihala jeden F8 set kolekcie Independence Trail od Minick & Simpson pre Moda Fabrics, doplnila to pár yardami metráže z tej istej kolekcie, maslovou a béžovou a pustila sa do trojuholníčkovej klasiky.


Kedysi som si myslela, že takýto vzor nikdy nedokážem - bála som sa, že sa to bude neskutočne naťahovať a vlniť ... napriek tomu vidíte dobre :) Pustila som sa rovno do dvoch, keďže pôjdu do nášho "kina", kde sú dve postele. No musím povedať, topy sa šili úžasne a do posledného švíku na druhom tope ma to bavilo. Len aby ma tak bavilo aj prešívanie :)


Teraz už mám štyri rozpracované deky - topy - budem s tým musieť niečo urobiť :)


                                                                                 Marta

11 komentárov:

  1. Su nadherne
    To poznam, taky abstak, tiez ho pocitujem:))) ale dobre si si to vynahradila

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Marti,parádní ...trojúhelníky jsi řezala podle plastové šablonky?
    S pozdravem Jitka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Jitko, a nie, plastovú šablonku nemám, urobila som to šalamúnsky - nakreslila som si F8 diel a doňho som skúšala trojuholník tak, aby vošli na dielik 3 celé trojuholníky (vyšli mi 3 celé a 2 polovičné po krajoch, ale toľko polovičných netreba, budú zvyšky na vankúš), do trojuholníka som si zalkreslila odševky a vystrihla ho a potom som túto papierovú šablónku prikladala na F8 diely a na hranu, ktorú som chcela rezať, som na vrch položila normálne pravítko a rezala ... celkom pekne to išlo ...

      Odstrániť
  3. Krasne!!!velmi pekne latky...pa ada

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dievčence ďakujem :) jak sa z nich taaaak teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krása. Trojúhelníky se mi honí hlavou už asi rok, ale já bych toho tólik chtěla ušít. Krásné látky. A ty, že by jsi to snad nezvládla?! J.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Woou, už sa teším ako to dokončíš. Quiltovanie tomu dodá ešte viac krásy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Marti, obdivuju tebe a hlavně top, moc se mi líbí, máš to krásné, dokonalé! Těším se, jak to bude krásnější až prošiješ!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Martuška, famózne a čo ešte , keď to bude hotové komplet. Si šikulka a ja sa len z diaľky pozerám, akým šijacím tempom sa mi vzďaľuješ :-(

    Marianna

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Janka , Marienka, Danka, Mariannka - ďakujem krásne, že ste si našli čas a povzbudili ma milými slovami :)

    OdpovedaťOdstrániť