nedeľa 19. júna 2016

Little Hazel I.

Na začiatku roka som začala šiť okrem Bloom quiltu a 365ťky ešte jeden BOM s tým, že spotrebovávam zvyšky látok v skrini a šijem, len keď už nie je do čoho pichnúť.
Je to BOM Little Hazel od Esther Aliu. Upútavku na BOM od autorky nájdete na jej blogu a na facebooku nájdete skupinu aj s uverejnenými blokmi. 

Ja som práve som dokončila tretí blok, hoci už vyšlo šesť blokov. Šije sa veľká (Hazel) aj menšia (Little Hazel) verzia quiltu. Takto vyzerá moja Little Hazel momentálne:


 Vybralala som si tú menšiu verziu preto, že šijem zo zvyškov kolekcie Etchings od Three Sisters pre Moda Fabrics. Šila som z nich prehoz na dvojposteľ Kúsok Neba.

Takto vyzeral quilt po prvom bloku:


A takto po druhom bloku:


No a po treťom, ako ste už videli:


Teším sa na ďalšie bloky, ktoré už budú klasicky štvorcové. Nebudem sa musieť na nich odhodlávať tak dlho, ako na toto kruhové šitie, ktoré veľmi nemusím. Vždy sa mi kruhové stredy vlnia či ťahajú. Toto vlnenie je už znesiteľné, prešívanie ho skrotí. 

Krásny nedeľný večer!
                                                                                 Marta

9 komentárov:

  1. Мне тоже очень нравятся проекты Эстер! Марта, получилось очень красиво!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Мне тоже очень нравятся проекты Эстер! Марта, получилось очень красиво!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pipomíná mi to round robin, ale bez posílání nebo medailon mystery. Žasnu, že po 365máš ještě náladu na další šití, ale je to nádhera.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Marti, moc tě zdravím, objímám... Obdivuji tě moc, to už víš, ale ráda ti to budu stále opakovat. Máš to všechno moc krásné.♥♥♥ D.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krááása .... nestačím zírat, kde jsi všechny ty akce našla ... a už mi vůbec hlava nebere, jak to všechno zvládáš šít. Jsi moc šikovná. A top se klube na jedničku s hvězdičkou. Krááásnááá práce!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Marti, moc tě zdravím, objímám... Obdivuji tě moc, to už víš, ale ráda ti to budu stále opakovat. Máš to všechno moc krásné.♥♥♥ D.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Překrásné, nádherná práce, úžasné látky,stále se vracím a kochám se...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Povedl se ti a vypadá velice hezky v tomto ladění barev!

    OdpovedaťOdstrániť