nedeľa 29. júla 2012

Tokyo Quilt Festival 2013

Tohto roku som sa rozhodla reagovať na Katkinu výzvu a pripraviť blok pre Tokyo Quilt Festival  2013. Jediná podmienka je téma - kruhy. Ak sa chcete zapojiť, ešte stíhate. Všetky potrebné informácie nájdete na Katkinom blogu.
A tu je môj blok - štylizovaný kvet z kruhov :



Milý môj blok, želám ti šťastnú cestu do Tokya, nestrať sa po ceste, nájdi tam pre seba ten správny quiltík a poteš nového majiteľa. Urob Slovensku spolu s kamarátmi od ostatných šikuliek len tú najlepšiu reklamu :)

...

Je  marec 2013 a ja musím bohužiaľ napísať, že blok som málo popľula pre šťastie a on asi do Tokya nedorazil ... nie je v žiadnom priateľskom quilte, ktorých nádherná fotogaléria je na webe.  Ani Katkin spolucestujúci blok nie je nikde. No smola, možno nabudúce :) Budeme dúfať :)
                                                                                 Marta

4 komentáre:

  1. Pekné gesto a krásny blok...to ho budeš posielať sama na tu adresu ktorú ma Katka?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A ja mu želam štastnu cestu!velmi pekne napisane...a blog je krasny!andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nádherný blok, ja sa musím ešte veľa učiť, aby som sa dostala na takú perfektnú úroveň ako máš ty, lebo som len začiatočník samouk :D - môj už cestuje :D Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som poslala blok Katke, aby poslala ona ... zo zistnych dovodov ☻, mozno ako min. roku sa najde niekto, kto jej posle fotky usitych quiltov s nasimi blokmi ☺

    OdpovedaťOdstrániť