streda 25. júla 2012

Veľká sestra Maxi

Sľúbená sestrička k Minnie.


 Tie isté látky (Retro Flower Medaillons od David Textiles a Bespoken od dizajnérky Pat Bravo - Art Gallery Fabrics) , Bellet Design Heather,  ťažký boj pri všívaní zipsového dielu, dopichané prsty pri skrývaní švíkov vo vnútri tašky do šikmého prúžku ....a potom zaslúžená odmena - Dankine nádherne rozžiarené očká :)
Včera išla spať ku kamoške a hneď sa nabalila do Maxi :)


Prvýkrát som šila paspulku i pripevňovala chrániče na dno. Veľká vďaka za pomoc a rady pri tom druhom patrí Yasminke, bez nej som sa bála strihnúť do dna, že sa bude párať ... Chrániče vyzerajú celkom dobre a dúfam, že aj dlho vydržia :) Danka otestuje :)



S mottom "ani centimeter nazmar" som sa s veľkou radosťou pohrala so zvyškami a k Maxi a Minnie pribudla aj malá cik-cak taštička. Z fialovej látočky už nemám naozaj ani centimeter :) 



A nakoniec niečo pre pobavenie: toto som našla dnes na vysávači, keď som sa vrátila z práce ... Asi chcel pomôcť, len síl bolo málo a vysávač ťažkýýýýý ... škoda, pridal by sa pomocník :)
Minulý rok sa mi takýto fešák tri dni kŕmil v práci na kvete - takej mini yukke. Nechcel sa jej pustiť, ako kliešť sa držal a vyžral jej asi 3 lístky a potom, prepchatý, konečne sa dal vytriasť von oknom. Zážitky z prírody :D.




                                                                                 Marta

5 komentárov:

  1. tie tašky sú nádherné... obdivujem všetky babenky, ktoré šijete tak krásne tašky a kabely a kapsičky a kadečo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Boooženku, ďalšia krásna nádherááá :-))Si fakt dobrá. Dva dni nám nešiel internet, asi ho trafil blesk a dnes konečne ide, otvorím blog a tu u Teba zase ďalšia taška. Činíš sa riadne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taška je perfektna:)teda nestiham ani hned komentovat...pa andrea

    OdpovedaťOdstrániť