pondelok 18. februára 2013

Etchings prestieranie

Nutne som v piatok potrebovala šiť a nevedela som sa dočkať patchworkového klubu ... tak som podvečer spichla prestieranie. Vybrala som zvyšky Etchings z deky, ktorá stále nie je došitá. A tak spálňa ďalej čaká na deku, ale na komode už kraľuje dečka :D

Látky: Etchings od Three Sisters pre Moda Fabrics
Rozmer: priemer 34 cm
Výplň: Sakon 80+18g


 



                                                                                 Marta

9 komentárov:

  1. Marti, je nádherné, já se snad do něj také pustím, až mě pustí bacily :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jo!!! ako to stihaš???? je nádherné!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No Martičko, to je zase nádherná dečka, extra krásná kolekce, tu asi ani neznám... Mně tyhke kulaté dečky od Ivy přišly moc vhod, líbí se mi, je to celkem rychle a udělá velkou parádu! Mám taky nakreslené dílky, zítra vystříhám a ušiji, v sobotu jedeme k synovi, dceři a sestře, tak musím všechny pěkně podělit. :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pááni Marti, tak toto sa ti skutočne podarilo, veľmi ma oslovila ta kombinácia látok. A prooosim Ťa neprovokuj...nevieš že ja teraz mám iné povinnosti :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wou!!!fakt krasna kombinacia latok!pa ada

    OdpovedaťOdstrániť
  6. je perfektna - ze podvecer som spichla - ty si aka rychlovka sikovna - mne by to trvalo najmenej dva dni :D - no ved "kdo umi ten umi, a kdo neumi ať čumí" :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dievčence ďakujem !!!
    Veru úžasne sa to šije, rýchlo a na robí poriadnu parádu, veľká pravda Danka :)
    Marienka, ja viem - ja tu takú drobnosť dám a Ty o chvíľu vytasíš nádhernú komodu a všetky padneme na zadok:) Kto provokuje??? :):):)
    A Zuzi: ked vidim tie piplacky, drobnosti, ktore absolutne bravurne zvladas, tak toto prestieranie je pre mna hodinka, pre Teba by bola mozno len pol ! Nepochybujem !

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásna kombinácia, krásna práca, Ala

    OdpovedaťOdstrániť