nedeľa 15. septembra 2013

Na plný plyn

Od začiatku septembra som ako na hojdačke, stále ma niečo obchádza a ak mi bolo chvíľu lepšie, tak maximálne 1-2 dni ... Nič veľké som teda nerobila, len trochu vyšívala, ale ani to som väčšinou nemala chuť a silu aj dokončiť. Až dnes sa mi podarili dve podšálky - a aj to len preto, že sú to projekty in-hoop (celé robené na vyšívacom ráme). Ale konečne niečo hotové -  potešilo ma to :)


Aj tu ale vidno, aká som nemožná :) Jedna šálka je OK, ale druhá v negatíve :D No veru nebudem párať !



Ešte som dnes dorazila aj jeden podbradníček ... isto neostane posledný, lebo nejak sme v práci baby nemožné -  večne zakyckané :)



A to je za posledné 2 týždne vážne všetko :) To bol veru  výkon ... Vám želám viac chuti do všetkého, čo vezmete do ruky, než mám ja ... Krásny nedeľný večer :)
                                                                                 Marta

11 komentárov:

  1. Marti, nejdříve jsem studovala, jak máš překrásně ušitý šikmý proužek na podkafíčku a až potom jsem si přečetla, že je to in-hoop. To jako úplně celé, sakumprásk? :-) To neznám. Hezounké.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vôbec netuším o čo Ti ide pri tých podšálkach....mne sa páčia, ja nevidím žiadnu vadu a čo je to in-hoop netuším, ale aj tak je to super...
    prajem Ti, aby si sa rýchlo dostala do formy....ale aj ničnerobenie má svoje čaro, tak oddychuj...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Marti musím sa len pridať hore k dievčatam a čakať na Tvoju odpoveď...aj ja nechapem akože jedna šalka nieje ok...ja tam nemôžem nič najsť a čo to je to in-hoop? Inak výšivka je kraasna a šikmý prúžok je zaujímavo našitý, nezahybaný ale prešívaný. Ahoj a želam aby si bola čim skôr fit :-) My stále makame na stavbe.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moje zlaté ďakujem Vám krásne za povzbudzujúce slová :)
    Čo sa týka tých šálok - jedna má pomotané farby, nebola som pozorná a čo malo byť svetlé, vyšila som tmavou no a potom už tmavé muselo byť svetlé - proste je ako negatív pri fotke, farebne naopak ... ale ako som napísala, nevyhodím, aká je, taká mala byť, to bol osud - len plánovaná bola inak :)
    Ten šikmý prúžok je taký rovný, lebo to nie je šikmý prúžok :D A to in-hoop: vyšíva sa vždy vo vyšívacom ráme a rám je po anglicky hoop. Takže projekt in-hoop je celý urobený vyšívakom v ráme. Ja som raz skúšala okrúhle podšálky malé, a oni boli skôr vajíčkové - preto som si túžila vyskúšať jeden projekt in-hoop, keďže tam robí elipsy a kruhy vyšívak a malo by to byť teda presné ... a je. Ono sa to asi ťažko predstavuje ... ale lepšie sa to vysvetliť nedá :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte vysvetlenie k tomu šikmemu prúžku...písala som že vyzera nezahybaný ale len prešitý?...Aha, asi len pruh prehnuty a z oboch strán prešitý, tak?...

      Odstrániť
  5. ...milé a vtipné drobnosti...Ala

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Marti, krásne vecičky, teda nato, že sa necítiš fit si toho stihla až až!
    Želám ti veľa zdravíčka, nech môžeš tvoriť toľko koľko chceš :o)
    Krásny deň

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mě se ten tvůj negativ moc líbí. A prasátko je úžasné! J.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Marti, veľmi milé vecičky :) Aj šálka v negatíve je pekná. Prvé, čo som sa chcela spýtať bolo, ako si našívala ten šikmý prúžok, ale baby ma predbehli. Čo sa týka chorôb, je toho teraz všade kopec, ani nás to neobišlo. Tak sa opatruj, aby si bola rýchlo fit.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj!velmi pekné,to je teda super mašinka!a tvoje šikovné ruky!veru aj nás doma nádcha navštívila!vela zdravíčka prajem ada

    OdpovedaťOdstrániť